Project Description

MT. VERNON COMMUNITY CENTER RENOVATION

A Renovation Brings the Community Together

The Mt. Vernon Community Center was rundown and in need of a complete exterior and interior update. Pinnacle’s team opened the space while preserving historical features to create a warm and welcoming community gathering space. The remodel included refinishing the original hardwood floors and addressing acoustic issues in the main hall by adding painted vinyl-backed insulation to the ceiling. Skylights and more lighting brighten the space. To modernize the center, our team updated the HVAC system and added ADA restrooms. A full commercial kitchen now provides more opportunities for events.

Those that remember the space before the remodel are delighted to see new life in the center. After the renovation, the community center had reservations for months in advance and requests for double bookings—a testament to the impact of the changes.

This is a historical Pinnacle project completed in 2008.

Project Details

LOCATION

Mt. Vernon, OR

SIZE

5,000 SF renovation

CLIENT

City of Mt. Vernon

PROJECT TYPE

Government
Community Centers

FUNDING

CDBG

Image Gallery